Рені Ізмаіл Усть-Дунайск Білгород-Дністровский Іллічівськ Одесса Южний Миколаїв Октябрьск Херсон Євпатория Севастополь Ялта Феодосія Керчь Бердянськ Маріуполь Скадовськ

ЧЛЕНИ АСОЦЇАЦЇЇ

КОРПОРАТИВНІ НОВИНИ

ПАРТНЕРИ

СПІВДРУЖНІСТЬ

ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Погода
10°
хмарно
humidity: 83%
wind: 10m/s S
H 10 • L 10
17°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
10°
Mon
11°
Tue
image_pdfimage_print

Міжнародний автомобільний пункт пропуску Красноїльськ — Вікову де Сус на кордоні з Румунією сьогодні почав роботу. Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури.

Відкриття пункту пропуску відбулось за участі прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та прем’єр-міністра Румунії Ніколає Чуке.

До сьогодні на кордоні з Румунією в нас був лише один пункт пропуску для вантажного автотранспорту — «Порубне — Сірет». Він нині один з найзавантаженіших, бо шлях через нього лежить до портів на півдні Європи. Повноцінне відкриття пункту пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» покращить ситуацію на україно-румунському кордоні. Після завершення необхідних робіт з румунського боку – пункт пропускатиме вантажний транспорт цілодобово. Розбудова транспортної інфраструктури, зокрема розширення пропускної здатності пунктів перетину кордону на заході України є ключовим пріоритетом Міністерства. В умовах широкомасштабної російської агресії розвиток альтернативних логістичних шляхів для експорту та імпорту є основою для підтримки економіки», — зазначив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Міжнародний автомобільний пункт пропуску Красноїльськ — Вікову де Сус працює в цілодобовому режимі, має по три смуги руху на в’їзд та виїзд з України. До відкриття новозведеного МАПП було капітально відремонтовано 7,3 км автомобільної дороги. За добу через цей пункт пропуску може проїжджати до 100 вантажних автомобілів. Рух дозволений для легковиків та порожніх вантажівок.

Нагадаємо, що в червні в рамках проекту «Відкритий кордон» був відкритий для проїзду оновлений пункт перетину кордону «Краківець — Корчова». Було збільшено кількість смуг для руху, встановлено термінал для автобусів та додаткові термінали для митного та прикордон

 


ДНІ НАРОДЖЕННЯ

АКТУАЛЬНО

Офiцiйно

ПОЗИЦІЯ

ОГОЛОШЕННЯ

КАЛЕНДАР

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архіви

Who's Online

78 visitors online now
8 guests, 70 bots, 0 members