В порту Чорноморськ відбулось засідання Ради порту


12 травня 2023 року, під головуванням начальника адміністрації морського порту Чорноморськ Максима Широкова, відбулось засідання Ради морського порту Чорноморськ. У заході взяв участь мер міста Василь Гуляєв. Про це повідомила Адміністрація морських портів України/Ukrainian Sea Ports Authority у Facebook

 

Голова Ради порту Максим Широков ознайомив присутніх з ходом виконання Плану розвитку морського порту Чорноморськ та з показниками дії Зернового коридору за 9 місяців в період з 01 серпня 2022 року по 30 квітня 2023 року.

«Такі ефективні показники роботи морського порту Чорноморськ під час дії воєнного стану стали можливими завдяки добре продуманій та прогнозованій інвестиційній політиці державно-приватного партнерства», – наголосив Голова Ради порту Максим Широков.

В ході наради міський голова Чорноморська Василь Гуляєв зазначив, що за результатами виробничої діяльності суб’єктів господарювання морського порту Чорноморськ місто отримує значну частину податків до бюджету, тому чим вищі темпи роботи порту – тим краще й ефективніше буде розвиватись і місто.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток міста та з нагоди відзначення 50-ої річниці з Дня заснування міста Чорноморська Василь Гуляєв вручив представникам державних та приватних портових операторів морського порту Чорноморськ цінні подарунки та нагородив ювілейними медалями «50 років місту Чорноморську».