Рені Ізмаіл Усть-Дунайск Білгород-Дністровский Іллічівськ Одесса Южний Миколаїв Октябрьск Херсон Євпатория Севастополь Ялта Феодосія Керчь Бердянськ Маріуполь Скадовськ

ЧЛЕНИ АСОЦЇАЦЇЇ

КОРПОРАТИВНІ НОВИНИ

ПАРТНЕРИ

СПІВДРУЖНІСТЬ

ОФІЦІЙНІ САЙТИ

ВІТАННЯ

Погода
19°
кілька хмар
humidity: 39%
wind: 10m/s W
H 19 • L 19
11°
Sat
10°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
14°
Wed
image_pdfimage_print

Перевезення зерна залізницею тривають попри ракетні удари та перебої з електрикою — так, за перші сім діб грудня «Укрзалізниця» навантажила 570 тис. тонн зерна. Про це заявив заступник директора департаменту комерційної роботи «Укрзалізниця» Валерій Ткачов, повідомляє Rail.insider.

У загальному навантаження частка зернових склала 28,3%. Середньодобово навантажували 81 тис. тонн.

На жаль, перший тиждень грудня є невелике просідання навантаження через те, що 5 грудня був удар по енергосистемі. Тому що у підприємств і залізниці 5 та 6 грудня виникли проблеми з електрикою. Є лімітування потужності, яке надається залізниці та підприємствам. Через це є проблеми з навантаженням та вивантаженням”, – відмітив Ткачов в ході наради залізничників із представниками ринку зернових перевезень у четвер, 8 грудня.

В той же час він додав, що поступово ситуація стабілізується і, наприклад, уже 7 грудня було навантажено 100 тис. тонн зерна.

Непроста ситуація з енергозабезпеченням в порту Одеса.

Сьогодні ресурси по Одеську порту 444 вагони, вивантажують 93 вагони. Є проблеми з енергозабезпеченням. Встановлений ліміт, який використовують декілька підприємств (терміналів) за чергою”, — зауважив в ході наради заступник директора регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» з логістики та роботи з поромами Іван Ємець.

Він також додав, що «є певні проблеми з підвозом в одеському вузлі вантажів на порти».

Але всі підприємства в портах забезпечуються вантажем за допомогою теплотяги. Ніяких обмежень ми не вводили”, — зауважив представник Одеської залізниці.

Дещо складна ситуація наразі також з передачею вагонів в порту Ізмаїл. Проте, як повідомили на підприємстві, причиною є погодні умови.

Натомість, з боку бізнесу під час наради уже не вперше пролунали звернення щодо необхідності розглянути питання не нарахування з боку «Укрзалізниці» плати за простій вагонів, якщо це відбулося з причини відсутності електроенергії. Більш детально про це залізничники пообіцяли розповісти під час наступного Експортного офісу в «Укрзалізниці».

 


ДНІ НАРОДЖЕННЯ

АКТУАЛЬНО

Офiцiйно

ПОЗИЦІЯ

ОГОЛОШЕННЯ

КАЛЕНДАР

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архіви

Who's Online

94 visitors online now
7 guests, 87 bots, 0 members