ПОСЛУГИ РЕГІСТРА СУДНОПЛАВСТВА УКРАЇНИ ЗАТРЕБУВАНІ КОМПАНІЯМИ КРАЇН ЄВРОСОЮЗУ


На базі Регістра судноплавства України успішно функціонує Орган по сертифікації систем менеджменту. Перевагами цього напряму роботи аудиторів Регістра користуються відомі європейські судноплавні компанії.

Серед них -Danube Shipping Management Service. Це – одна з провідних компаній, що надає послуги у сфері логістики річкового та морського транспорту в Центральній та Східній Європі. Компанія була заснована у столиці Австрії Відні у 1991 році та формує міст між ведучими власниками річкових та морських суден і найбільшими вантажовласниками.

В жовтні місяці компанія успішно пройшла процедуру ресертифікації на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015 в міжнародній системі сертифікації SIC (System of International Certification) та процедуру наглядового аудиту відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 45001:2018, IDT Системи управління охороною здоров’я і безпекою праці та ISO 14001:2015, IDT Системи екологічного управління в системі Регістра судноплавства України. Аудит проводився у складі аудиторів: заступника генерального директора Регістра Оксани Москаленко та начальника відділу сертифікації систем менеджменту Вікторії Ковальової.